Home
Telepek
Géppark
E-mail
Lóci öntőde


Céghírek:   2002 - Társaságunk 2002. év folyamán Tüv Zert ISO9001:2000 minősítést megszerezte.     

Tisztelt Partnereink!

A Kis Pál Gépgyártó Kft. a jogelődökkel együtt már közel 25 éve van jelen a magyar és a nemzetközi piacon. Társaságunk tevékenységét fokozatosan bővíti és ezzel a partnereinek egyre több lehetőséget ad a kooperációra.

A gépalkatrész és fogaskerék gyártás területén nagy tapasztalatokat szereztünk az elmúlt évtizedekben. Partnereink megelégedettségét jelzi, hogy műszaki problémáikkal változatlanul minket keresnek meg és tőlünk rendelik az alkatrészek, berendezések gyártását, felújítását.

Működési területünk szinte az egész működő gazdaságot felöleli, hiszen a mezőgazdasági gépekkel kezdődően a közúti, földmunkagép alkatrészek gyártásán keresztül a hajó és vasúti járművek alkatrész pótlásán át a terepjáró és versenyautó gépelemeit is gyártjuk Klingelnberg fogazási technológiával.

A felsorolást folytathatnánk a bánya, energetikai ipar, vegyipar és építőipar mint felhasználási terület. Fő erősségünk az olyan fogaskerék hajtóművek gyártása és javítása, alkatrészeinek pótlása, melyeknek a megrendelőink már nem tudják a műszaki dokumentációját bemutatni , és így helyszíni, műhelyfelmérésen vesszük fel az alkatrészek, fogaskerekek adatait.

Felméréseink alapján műszaki rajzokat készítünk kialakítjuk a gyártási technológiát. Meghatározzuk a műszaki tartalmat és rövid időn belül a kész legyártott alkatrészeket átadjuk a megrendelőinknek.

Társaságunk 2002. év folyamán Tüv Zert ISO9001:2000 minősítést megszerezte.

A mellékelt gép és gyártmány-termék listák alapján Önök tájékozódhatnak a gyártó eszközeinkről és vállalkozásunk lehetséges határairól.

 

© 2004. Kis Pál Kft. All Rights Reserved.